Fehér eperfa levél tulajdonságai

Az igazán hatékony és eredményes súlycsökkenés során elengedhetetlen az egészségre való odafigyelés, a bőr rugalmasságának védelme, valamint a normál vércukorszint fenntartása is. Ezeket a szempontokat figyelemmel kísérve alkották meg a MyCocktail by Collagen Cocktail súlycsökkentő étrend-kiegészítőt, amelynek fő hatóanyagaként a fehér eperfa levelet ismerhetjük meg. Az összetevőknek köszönhetően komplex támadást indíthatunk a felesleges kilók ellen. Mit is jelent ez pontosan?

A MyCocktail fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula megfelelő fogyasztásával több oldalról is támogathatjuk a súlyvesztést a tökéletes eredmény elérése érdekében. Ezt pedig nagyszerűen bizonyítja Erdélyi Mónika csodás átalakulása is, aki napról napra szebb és tökéletesebb alakkal rendelkezik.

Mozgas-egeszseg

A következőkben megismerhetjük a fehér eperfa levél kivonatának tulajdonságait, amelyeknek köszönhetően ebben a komplex termékben előkelő helyet foglal el az összetevők listáján.

Fehér eperfa levél tulajdonságai

A fehér eperfa levél kivonatát tea formájában hosszú idők óta használják gyógyászati célokra. Az elsősorban Ázsiában őshonos fa mára már számos helyen megtalálható. A fehér eperfa levél mostanra pedig a fogyókúrázók és a cukorbetegek nagy kedvence lett. A kínaiak elsősorban az emésztési problémák kezelésére, továbbá öregedés gátló és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak, valamint egész testre gyakorolt hatásainak köszönhetően alkalmazták.

A fejlett technológiáknak és a folyamatos kutatási eredményeknek köszönhetően fedezték fel a fehér eperfa levél moranolin tartalmát. Ez egy olyan anyag, amely képes megakadályozni az olyan ételek glükózzá alakulását, amelyek gazdag keményítő és szénhidrát tartalommal rendelkeznek. Az alacsony glükóz szint alacsony vércukorszinthez vezet, amely folyamatnak köszönhetően a falási rohamok is elkerülhetőek. Napjainkban a fehér eperfa levél kivonat tehát felkeltette a cukorbetegek mellett a fogyókúrázók figyelmét is.

Fehér eperfa levél kivonat tápanyag tartalma:

  • polifenolok
  • triterpének
  • vitaminok
  • ásványi anyagok
  • flavonoidok
  • glikozikdok

A fehér eperfa levél összetevői nagy részben kiváló antioxidáns hatásúak is. Vércukorszint csökkentő hatása mellett segítségével csökkenthető az LDL koleszterinszint, valamint támogatható a glükóz csökkenése és felszívódása egyaránt. Emellett a szénhidrát-anyagcsere folyamatokra is pozitív hatással bír.

A fehér eperfa levél kivonat tehát fontos szerepet lát el a MyCoctail kapszulákban, amelynek köszönhetően elkerülhető a hirtelen ránk törő éhségérzet, valamint az anyagcsere folyamatok is kedvezően befolyásolhatóak. A MyCocktail by Collagen Cocktail készítményben a fehér eperfa levél kivonatot más hatóanyagokkal megfelelően kombinálták, így fogyasztásával hatékonyan és kiegyensúlyozottan támogatható a súlycsökkentő diéta.

 

MyCocktail fehér eperfa levéllel

LongLife KollagénKapszula 60 db

LongLife Kollagén Kapszula 60 db

A bőr rugalmasságáért, a haj és a köröm erősségéért, a csontok, a porcok és az ízületek egészségének megőrzéséért.

Ár: 2860 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!