Kollagén a rugalmas bőrért

A nyár közeledtével mindenki a lehető legtökéletesebb alakra vágyik, hiszen itt a bikini szezon ideje. Azonban a tökéletes alak nem minden, hiszen emellett mindenki szeretné megőrizni az egészségét és a bőre fiatalságát, rugalmasságát is. Az igazán hatékony folyamathoz pedig nem szabad elfelejtenünk, hogy elengedhetetlen az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Azonban megfelelő étrend-kiegészítő megválasztásával hatékonyan segíthetünk ezeken a folyamatokon.

Erdélyi Mónika napról napra csodásabb alakja és ragyogása mutatja tökéletesen a napjaink egyik legkomplexebb, súlycsökkentő folyamatokat támogató étrend-kiegészítő hatékonyságát. A MyCocktail by Collagen Cocktail komplex összetételének köszönhetően fogyasztója számára a tökéletes alak elérésének támogatása mellett biztosítja az egészséget és a szépséget egyaránt. Fő hatóanyaga, a fehér eperfa levél kivonat mellett az összetevők között található zöld kávé kivonat, paprika kivonat, l-karnitin, cink, króm, valamint a szépséget biztosító kollagén is.

kollagen-szep-bor

Kollagén a rugalmas bőrért. MyCocktail ebben is segít!

Gyakran találkozhatunk egy-egy eredményes fogyás után a bőr megereszkedésével, feszességének elvesztésével. Azonban a MyCocktail megalkotói ennek a problémának a megelőzésére is nagy hangsúlyt fektettek, így a kiváló összetétel kollagént is biztosít a fogyasztók számára. A kollagén egy igazán fontos fehérjének számít, hiszen az emberi bőr, mintegy 80%-át alkotja. Fontos szerepet játszik az izmok, az inak, a szalagok és a porcok kialakításában egyaránt.

A kollagént sokan a szépség alapfehérjéjének is nevezik. Egy diétás étrend gyakran terheli meg a bőrt, így a MyCocktail kapszula gyártásánál is adagolnak a termékhez kollagént a tökéletesebb eredmény elérése érdekében.

A kollagén jótékony hatásai:

  • Javítja a keringést: A kollagén képes a vérerek erősítésére és azok rugalmasságának javítására egyaránt. Serkenti a vérkeringést, amelynek köszönhetően az általános egészségügyi állapot is erősíthető.
  • Különböző sérülések kezelésének elősegítése: Korábban már említettük, hogy a kollagén részt vesz az izmok, a bőr és az ízületek kialakításában is, képes erősíteni az inak, a porcok, a szalagok és a csontok szerkezetét. Így a kollagén elengedhetetlenül fontos a kötőszövet javítása és újjáépítése során is. Továbbá fontos szerepet játszik az izomtömeg növelésének támogatásánál is.
  • Reumás fájdalmak enyhítése: A kollagén hatására növelhető az ízületek rugalmassága, amely tulajdonságának köszönhetően nagyszerű és hatékony segítség lehet a reumás fájdalmak csökkentésében.
  • Narancsbőr csökkentése: A kollagén egy olyan fehérje, amely belülről tölti fel a testet, amelynek köszönhetően megfelelő pótlásával a cellulit megjelenése is csökkenthető.
  • Ráncok csökkentése: A kor előrehaladtával kollagén raktáraink is kezdenek kiürülni, így a bőr megereszkedik, ráncos lesz. Azonban megfelelő kollagén pótlásával ez a folyamat is visszafordítható és lassítható.

 

MyCocktail fehér eperfa levéllel
Akció

GAL TITOK HalkollagénPeptidek + MSM 173g

GAL TITOK Halkollagén Peptidek + MSM 173g

100%-ban hasznosuló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén és MSM az egészséges, szép bőrért, s a gondtalan mozgás öröméért. 

Ár: 6990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!